top of page
Avanti Jure-Logo_BasisRood_Nuance.png

DISCLAIMER
 

Avanti Jure Advocatuur (Avanti Jure) heeft regels opgesteld over het gebruik van haar website. Als je gebruikt maakt van haar website dan mag Avanti Jure aannemen dat je deze regels hebt gelezen en begrijpt.
 

Informatie van Avanti Jure

Avanti Jure doet haar uiterste best om actuele en juiste informatie te publiceren op haar website. Het gaat om algemene informatie die niet is bedoeld als een juridisch advies voor jouw situatie. Avanti Jure is niet aansprakelijk voor schade door het gebruik van deze informatie.

Informatie van anderen

De website van Avanti Jure kan hyperlinks bevatten naar websites van anderen. Avanti Jure heeft geen invloed op websites van anderen en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Avanti Jure is niet aansprakelijkheid voor schade door het gebruik van haar website of websites van derden.

E-mails versturen en ontvangen

Avanti Jure garandeert niet dat aan haar verzonden e-mails tijdig, volledig en juist worden ontvangen. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet worden gegarandeerd. Als je zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging met Avanti Jure correspondeert, aanvaard je dit risico.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties van Avanti Jure zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Zonder uitdrukkelijke toestemming mogen publicaties van Avanti Jure niet verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Jouw privacy

Avanti Jure vindt de bescherming van jouw privacy belangrijk. Bij een bezoek aan de website of het versturen van een e-mail, laat je jouw gegevens achter. Deze gegevens worden gebruikt voor de behandeling van jouw aanvraag of reactie. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens kun je vinden in het privacyreglement van Avanti Jure.

bottom of page